Vă aflaţi la rubrica: Distincţii.

Clasificare naţională
Excelenţă în Cercetare

Clasificare naţională

Clasificare naţională

Domeniul de studiu Matematică, la departamentul nostru, în cadrul Universităţii din Craiova, a primit calificativul A, situându-se în poziţia secundă la nivel naţional, conform .

Excelenţă în Cercetare

Excelenţă în Cercetare

Highly Cited Researchers 2019

Colegul nostru, domnul profesor dr. Vicenţiu , se găseşte printre primii 1% dintre cercetătorii în matematică, la nivel mondial, conform realizat de prestigioasa instituţie Clarivate Analytics.

Trofeul pe anii 2015 şi 2016

Miercuri, 26 aprilie 2017, a avut loc cea de-a doua ediţie a Galei Excelenţei în Cercetare la Universitatea din Craiova. Cu această ocazie, au fost acordate distincţii cadrelor didactice şi doctoranzilor care s-au evidenţiat în cursul anilor 2015 şi 2016 prin publicarea de articole ştiinţifice, în reviste de specialitate internaţionale, şi de monografii la edituri prestigioase.

Printre premianţi, în Topul Excelenţei, s-au aflat colegii noştri. Domnul profesor dr. Vicenţiu Rădulescu a câştigat Trofeul de Excelenţă în Cercetare la nivelul Universităţii din Craiova pentru anii 2015 şi 2016 şi Locul I la nivelul Departamentului de Matematică pentru anul 2016. Doamna profesor dr. Andaluzia a câştigat Locul I la nivelul Departamentului de Matematică pentru anul 2015.

Domnul cercetător dr. Mircea , domnul profesor dr. em. Constantin şi domnul profesor dr. Dumitru au primit distincţii speciale la categoria profesori asociaţi.

Departamentului nostru i-a fost acordat, în cadrul galei, Trofeul de Excelenţă în Cercetare. s-a aflat în prima poziţie la nivelul Universităţii din Craiova în activitatea ştiinţifică din anii 2015 şi 2016.

Trofeul pe anul 2014

Printre premianţi, în Topul Excelenţei, s-a aflat colega noastră, doamna lector dr. Andaluzia Matei. Departamentului nostru i-a fost acordat, în cadrul galei, Trofeul de Excelenţă în Cercetare. Departamentul de Matematică s-a aflat în prima poziţie pe universitate la activitatea ştiinţifică din anul 2014.

Un frumos reportaj al Galei Excelenţei în Cercetare 2014, datorat doamnei Carmen Rusan, a fost publicat în şi poate fi citit .