Vă aflaţi la rubrica: Cercetare Manifestări Ştiinţifice.

Manifestări Ştiinţifice Organizate de Departamentul de Matematică

Congrese, simpozioane, întruniri de lucru

Vineri, 08 septembrie 2017, a avut loc workshop-ul Matematica între tradiţie şi provocările prezentului, dedicat prof. dr. em. Constantin Niculescu. Detalii sunt disponibile .

The Workshop on Applied Mathematics: Methods and Modeling, ediţia întâi, a avut loc în perioada 7-8 mai 2017. Situl congresului este disponibil .

The Workshop on Control of Distributed Parameter Systems, ediţia a 8-a, a avut loc în perioada 1-5 iulie 2013. Situl congresului este disponibil .

Conferinţe

Dr. Pierre Lissy, de la Université Paris Dauphine, a susţinut în 8 noiembrie 2019 o conferinţă pe tema Control of a magnetized microswimmer. Detalii sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 10 iulie 2019 o conferinţă pe tema Existence results for anisotropic elliptic equations with gradient-dependent nonlinearities. Detalii sunt disponibile .

Dr. Umberto Biccari de la University of Deusto, Bilbao, a susţinut în 6 iulie 2018 o conferinţă pe tema Propagation of one and two-dimensional discrete waves under finite difference approximation. Detalii sunt disponibile .

Dr. Marian Bocea, de la Department of Mathematics and Statistics, Loyola University, Chicago, a susţinut în 15 mai 2017 o conferinţă pe tema Building tiny machines: the role of mathematics. Detalii sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 15 decembrie 2016 o conferinţă pe tema Gradient estimates for nonlinear elliptic equations with a gradient term. Detalii sunt disponibile .

Dr. Constantin Costara, de la Universitatea Ovidius din Constanţa, a susţinut în 8 aprilie 2016 o conferinţă pe tema Probleme de continuitate automată în teoria spectrală.

Dr. Cristian Enache, de la Institutul de Matematică al Academiei Române, a susţinut în 8 aprilie 2016 o conferinţă pe tema Principii de maxim şi de minim pentru ecuaţii de tip Monge-Ampère, cu aplicaţii la suprafeţe de curbură Gauss constantă.
Detalii despre aceste conferinţe sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 5 ianuarie 2016 o conferinţă pe tema Asymptotic profiles for singular solutions to elliptic equations with a sign-changing nonlinearity. Detalii sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 13 ianuarie 2015 o conferinţă pe tema Existence and classification of singular solutions to nonlinear elliptic equations with a gradient term. Detalii sunt disponibile .

Dr. Florica Cîrstea, de la School of Mathematics and Statistics, University of Sydney, a susţinut în 19 februarie 2014 o conferinţă pe tema Recent progress on isolated singularities for nonlinear elliptic equations. Detalii sunt disponibile .

Susţineri publice de teze

Informaţii în curs de actualizare.